Airconditioning

Single-split systemen

Op zoek naar een airco voor het verwarmen of koelen van één ruimte? Dan kies je voor een single-split. Single-split systemen bestaan uit een binnen- en buitenunit. Bij single-split systemen zijn beide units met elkaar verbonden door middel van elektrische en koeltechnische leidingen. Onze series wand- en vloermodellen onderscheiden zich door verschillende functionaliteiten. Ben je op zoek naar een aircosysteem voor meer dan één ruimte, kijk dan bij onze multi-split systemen.

Lees hier meer over gezonde luchtkwaliteit, comfortabel slapen en slimme functies van Sinclair airconditioners.

Single-split systemen - Ray serie

Waarom kies je voor

Ray serie

De Ray serie is onze instapreeks. Een betaalbare en tijdloze oplossing om een ruimte te koelen of te verwarmen. Met de handige iFeel-functie regel je eenvoudig de ideale kamertemperatuur. Zo ben je altijd verzekerd van optimaal comfort. De Ray serie is uit te breiden met o.a. een wifi-module en een uitgebreid filterpakket.

Waarom kies je voor

Keyon serie

De Keyon serie is de perfecte allrounder. Draadloos en van afstand te bedienen, compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa. Uitgerust met o.a. verschillende gezondheidsfilters en een wifi module kenmerkt de Keyon zich door een optimale luchtverdeling met 4 ventilatorsnelheden.

Single-split systemen - Keyon serie
Single-split systemen - Terrel serie

Waarom kies je voor

Terrel serie

De Terrel is onze stijlvolle, moderne design serie airconditioner. Beschikbaar in de kleuren: wit, antraciet, zilver en champagne. Naast de looks heeft de Terrel serie ook veel opties en functies. Voorzien van o.a. wifi, 7 ventilatorsnelheden en een uitgebreid filterpakket heeft de Terrel een optimale luchtverdeling, zowel horizontaal als verticaal.

Waarom kies je voor

Spectrum Plus serie

De Spectrum Plus serie serie is uniek in zijn ontwerp. Standaard voorzien van o.a. wifi, uitgebreid filterpakket, 7 ventilatorsnelheden, optimale horizontale en verticale luchtverdeling. Deze serie is uitgerust met een 2-traps compressor, waarmee ze ruimtes kunnen verwarmen bij buitentemperaturen vanaf -30°C. De Spectrum Plus is geschikt voor extreem lage en hoge temperaturen. De Spectrum Plus serie bevat vrijwel alle functies en opties en is daarmee de meest complete in zijn soort. De serie bevindt zich in het hoogste segment airconditioners in de markt.

Single-split systemen - Spectrum Plus serie
Single-split systemen - Console serie

Waarom kies je voor

Console serie

Geen mogelijkheid voor een hoog wandmodel airco? Maak dan kennis dé perfecte oplossing: de Console. Een mooi, slank profiel. De console unit wordt net boven de vloer geïnstalleerd en creëert een luchtstroom in twee richtingen. Als je alleen de onderste luchtuitlaat activeert in de verwarmingsmodus, krijg je het effect van vloerverwarming. De Console is bedienbaar via wifi, heeft een uitgebreid filterpakket, heeft een optimale luchtverdeling en is een geschikt alternatief voor radiatoren.