• Bespaar op je energierekening
  • Waardevermeerdering van de woning
  • Verwarmen, koelen en warmwaterproductie
  • ISDE-subsidiemogelijkheden
  • Energieklasse A+++/A++
  • Je draagt bij aan een schoner milieu
Bekijk voorbeeld opstellingenBekijk de 7 voordelen

Warmtepompen

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van een woning, je ruimte verduurzamen loont met Sinclair warmtepompen. De vraag naar warmtepompen blijft toenemen. De wereldwijde onzekerheid over de beschikbaarheid van gas, de onvoorspelbare en turbulente energieprijzen dragen daartoe bij. S-THERM Yukon warmtepompen van Sinclair zijn geïnspireerd op de natuur van het Yukon-gebied in het noordwesten van Canada. We hoeven je dan ook niet uit te leggen dat deze krachtige S-THERM Yukon warmtepompen indrukwekkende prestaties leveren. Niet voor niets vallen S-THERM Yukon warmtepompen in energieklasse A+++/A++! Zorgeloos verwarmen, koelen en warm tapwater creëer je eenvoudig met Sinclair warmtepompen! Benieuwd naar onze S-THERM Yukon warmtepompserie? Bekijk dan snel de video.

Sinclair warmtepompsystemen: de juiste keuze

Met Sinclair S-THERM Yukon warmtepompen haal jij een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en bovenal energiezuinig systeem in huis. Met onze all-in-one warmtepompen heb jij geen extra componenten meer nodig om jouw klimaat in huis te regelen. Onze split warmtepompsystemen bestaande uit een binnen- en buitenunit blijven efficiënt functioneren bij temperaturen tot maar liefst -25°C. Ons monoblock warmtepompsysteem bestaat uit slechts 1 compacte buitenunit, de ideale oplossing wanneer het plaatsen van een binnenunit geen optie is. Sanitair warm water verwarmen? Dat doe je met onze warmtepompboilers. Een modern alternatief, 3 tot 4 x zuiniger dan een klassieke elektrische boiler.

Voorbeeld opstellingen

Wat zijn de mogelijkheden met Sinclair binnen- en buitenunits en warmtepompboilers? Hoe bespaar jij maximaal op je energierekening? Dat zie je eenvoudig aan de hand van deze voorbeelden.

Weten wat voor jouw woning de meest geschikte opstelling is? Informeer bij onze Sinclair installateurs. Zij voorzien jou van een vakkundig advies!

 Warmtepompen - Voorbeeld opstelling 1
 Warmtepompen - Voorbeeld opstelling 2
 Warmtepompen - Voorbeeld opstelling 3

7 voordelen van Sinclair warmtepompen

1. Energiezuinig en duurzaam

Sinclair lucht/water warmtepompen onttrekken warmte uit de buitenlucht, dat betekent gratis hernieuwbare energie. De energie uit de lucht wordt omgezet in warmte. Het rendement van een Sinclair warmtepomp is hoog. Even een voorbeeld. Een Sinclair warmtepomp met een rendement van 5 betekent, eenvoudig uitgelegd, dat de warmtepomp voor de productie van 5 kWh energie of warmte 1 kWh elektriciteit nodig heeft. Dit maakt Sinclair warmtepompen in combinatie met het milieuvriendelijke koudemiddel R32 een energiezuinige en duurzame oplossing. Beter voor het milieu en goed voor je portemonnee.

2. Compact en elegant

Sinclair binnen- en buitenunits zijn compact van formaat, eigentijds en hebben een stille werking. Bespaar ook ruimte in jouw woon- of werkomgeving.

3. Hoge kwaliteit

Sinclair producten staan bekend om hun storingsvrije onderhoud. Met veel aandacht voor onderzoek, ontwikkeling, productie en testen hebben Sinclair producten een hoog niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid bereikt.

4. Verwarmen én koelen

Je woon- en werkomgeving verwarmen in de winter, maar ook koelen in de zomer? Met onze Sinclair lucht/water warmtepompen is dit mogelijk. Zo kun je het hele jaar door genieten van de voor jou juiste temperatuur.

5. Voor elke type woning

Sinclair warmtepompen zijn leverbaar voor elk type woning: in een split- monoblock- of all-in-one uitvoering. Het type woning, bouwjaar, oppervlakte, mate van isolatie zijn onder meer van belang om een juiste warmtepomp te kiezen. Informeer bij onze Sinclair installateurs voor een passend advies. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste keuze op basis van jouw behoefte.

6. Smart functies

Gebruiksgemak en eenvoudige bediening, waar en wanneer je maar wilt. Sinclair warmtepompen bedien je realtime via de EWPE app. Dagelijks, wekelijks of maandelijks je verbruik monitoren? Ook dat is mogelijk. Liever jouw Sinclair warmtepomp via een controller bedienen? Geen probleem. De controller met touch design wordt standaard meegeleverd.

7. 3 + 2 jaar garantie

Je geniet van 3 jaar garantie die verlengd kan worden tot 5 jaar. Informeer bij jouw Sinclair installateur naar de voorwaarden.

Koelen en verwarmen met Sinclair?