airconditioning

Opties en accessoires
Download catalogusVraag offerte aan

Opties en accessoires

Neem volledige controle over jouw binnenklimaat! Bedien jouw Sinclair airco of warmtepomp eenvoudig via de EWPE SMART wifi app. De app is compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa. Stel eenvoudig temperatuurschema’s in of bedien op afstand. Liever bedienen via een wandregelaar? Geen probleem, ook daar heeft Sinclair een ruim aanbod voor; van eenvoudig tot stijlvol en van druktoets tot touchscreen. Maak een keuze uit onze diverse gezondheidsfilters, deze maken jouw woning of kantoor tot een veilige en gezonde omgeving. Bekijk snel onze opties en accessoires op deze pagina. 

Bediening

EWPE SMART wifi app

De EWPE SMART wifi app maakt het mogelijk Sinclair airconditioners, voorzien van wifi module, op afstand via wifi te bedienen. Via je eigen account en de app bedien je de airconditioner altijd en overal.

  • Eén apparaat kan door meerdere gebruikers worden bestuurd en één gebruiker kan maximaal 30 apparaten bedienen.
  • De app is compatibel met spraakassistenten, zoals Google Assistant en Amazon Alexa en is alleen compatibel met 2,4 GHz wifi-netwerk.
  • De app is beschikbaar in Google Play en App Store.
Opties en accessoires - EWPE SMART wifi app

Regelaars

Een uitgebreid aanbod wandregelaars, van eenvoudig tot stijlvol en van druktoets tot touchscreen.
Jouw Sinclair single-split (m.u.v. de Ray serie) of multi-split airconditioners bedien je gemakkelijk via deze regelaars.

Opties en accessoires - ESWC 04 regelaar
Opties en accessoires - SCC 36 centrale regelaar

Wifi module

De Sinclair wifi module kan als extra optie worden aangesloten op de single-split binnenunit Ray serie. Deze module maakt het dan ook mogelijk om het wandmodel Ray eenvoudig op afstand te bedienen met behulp van een smartphone of tablet in combinatie met de EWPE app.

De overige series zijn standaard voorzien van wifi module.

Opties en accessoires - Wifi module

Gezondheidsfilters

Het is heerlijk om thuis comfortabel te zijn en tegelijkertijd de luchtkwaliteit te verbeteren. Met Sinclair airconditioners, uitgerust met Plasma-technologie, wordt de lucht gezuiverd, verfrist en worden schadelijke bacteriën verwijderd. Onze gezondheidsfilters verwijderen tot wel 99% van de stofdeeltjes en allergenen uit de lucht, waardoor jouw huis of kantoor een veilige en gezonde omgeving wordt. Meer informatie over ons aanbod gezondheidsfilters bekijk je hier.

Opties en accessoires - Gezondheidsfilters

Accessoires mobiele airco

De mobiele airco is standaard voorzien van raamkit. Optioneel is hiervoor ook een muurkit verkrijgbaar. Met behulp van de muurkit is het mogelijk de afvoerslang aan de muur te bevestigen. Zo kan de lucht eenvoudig naar buiten worden afgevoerd. De muurkit bestaat uit een binnen- en buitenuitlaat en deksel.

Opties en accessoires - Accessoires mobiele airco