• Snel koelen, verwarmen,
    ventileren en ontvochtigen
  • Van basic serie tot design
  • Energiezuinig (A+++/A++)
  • Gezonde lucht. Altijd.
  • Smart functies
1 ruimte koelen of verwarmen?2 tot 5 ruimtes koelen of verwarmen?

Airconditioning

Altijd de juiste temperatuur afgestemd op jouw behoefte. In huis, in je vakantiewoning of bijvoorbeeld in je kantoor op zolder. Gezond en energiezuinig ruimtes koelen of verwarmen doe je heel eenvoudig met Sinclair airconditioners. En dat tegen betaalbare prijzen. Zo bespaar je niet alleen op je energieverbruik, maar kun je ook zorgeloos koelen en verwarmen.

Van onze basic serie tot design airconditioners, wij hebben voor elk interieur de juiste oplossing. Onze airconditioners zijn voorzien van een milieuvriendelijk koudemiddel en zijn duurzaam in gebruik. Bovendien zijn onze airconditioners gemakkelijk te bedienen en staan ze bekend om hun storingsvrije onderhoud.

airconditioning,koelen,verwarmen

Gezonde luchtkwaliteit

Hoe fijn is het dat je thuis comfort ervaart én tegelijkertijd de luchtkwaliteit verbetert. Sinclair airconditioners zijn uitgerust met Plasma-technologie. De lucht wordt gezuiverd, verfrist en schadelijke bacteriën worden verwijderd. De toegepaste Plasma-technologie en  gezondheidsfilters verwijderen maar liefst tot 99% van de stofdeeltjes en allergenen uit de lucht, waardoor jouw huis of kantoor een veilige ruimte wordt voor jouw gezondheid.

Comfortabel slapen

De ideale slaapkamertemperatuur ligt tussen de 16°C en 18°C. Hoe hoger de omgevingstemperatuur, hoe meer ons lichaam moeite heeft om ontspannen in slaap te vallen. Naast de hoge temperatuur speelt ook de luchtvochtigheid een belangrijke rol hoe ons lichaam de hitte ervaart. Gelukkig helpt een airco om zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid te reguleren. Sinclair airconditioners hebben 3 verschillende slaapfuncties. Zo is er altijd een geschikte slaapfunctie beschikbaar waar jij je prettig bij voelt.

airconditioning,koelen,verwarmen

Slimme functies

I Feel

De sensor in de afstandsbediening monitort continue de omgevingstemperatuur en stuurt bij een te hoge temperatuur een signaal naar de binnenunit. De binnenunit past daarop het luchtstroomvolume en de temperatuur aan om maximaal comfort te bieden en tegelijkertijd energie te besparen.

Bediening

Via je smartphone, tablet, met Google Assistent, Amazon Alexa of toch liever met een afstandsbediening? Het is allemaal mogelijk. Niet thuis? Geen probleem. Met de EWPE smart app op je telefoon zet je je airco alvast aan en stel je hem in op de voor jou gewenste temperatuur. Vergeten je airco uit te zetten? Ook dat los je eenvoudig op afstand op.

Koude lucht preventie

Dankzij een automatische voorverwarmingsfunctie wordt de lucht pas de kamer ingeblazen als die een aangename temperatuur heeft bereikt. Hiermee blijft het altijd comfortabel voor jou en heb je geen temperatuurschommelingen.

8°C modus

Ben je voor lange tijd afwezig tijdens een erg koude periode? Dan houdt deze functie je kamertemperatuur op 8°C. Dit voorkomt bevriezing en beschadiging van je airconditioner.

icon-i-feelI Feel
icon-anticorrosion-treatment-of-exchangersBediening
icon-optional-health-filtersKoude lucht preventie
icon-8-c-heating8°C modus